Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu s-a dezlantuit la adresa presedintelui Klaus Iohannis: `Golaneala` e sa ajungi sa guvernezi o tara fara sa stapanesti lucruri de baza

B1 B1,
Marcel Ciolacu s-a dezlantuit la adresa presedintelui Klaus Iohannis: `Golaneala` e sa ajungi sa guvernezi o tara fara sa stapanesti lucruri de baza

Seful PSD, Marcel Ciolacu, il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a numit demersul social-democratilor impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, drept un act golanesc. Ciolacu se dezlantuie pe. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Daca ar fi facut PSD acest lucru, toata presa ar fi scris ce nenorocire este

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri intalnirile frecventede la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannissi premierul Ludovic Orban.

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

Klaus Iohannis, dezlantuit la adresa PSD: Motiunea din Senat, o golaneala!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor a .

Ciolacu: Daca dispare PSD, dispare si democratia

Daca PSD dispare din Romania, nu mai exista democratie, deoarece nu mai exista Opozitie, a declarat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti,.

Seful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca partidul sau nu-si permite sa declanseze o actiune de suspendare din functie a lui Klaus Iohannis, fiind de parere ca acesta ar fi un demers gratuit si condamnat si ar crea o criza politica artificiala.

Marcel Ciolacu: Nu exclud o alianta pentru rentregirea stngii la urmatoarele alegeri, inclusiv cu partidul lui Ponta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, la TVR, ca nu exclude o alianta pentru reintregirea stangii, la urmatoarele alegeri, inclusiv cu Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Ciolacu nu exclude o candidatura la Congresul PSD. El vorbeste si de o conducere aleasa pe baza de motiune: Adica vii cu un program politic, cu o echipaCiolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza in Romania?Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Ion Iliescu: Spre mirarea multora, ii dau perfecta dreptate.

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )